19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Шановні аграрії Одеської області!

1 min read

 

 

Звертаюсь до вас з пропозицією, яка, я впевнений, буде вкрай корисною для вас та нашої області. І якщо казати простими словами, то її суть наступна:

 

отримання грошової винагороди за три роки — 2022-2024 рр. за те, що ви у своїй роботі застосовуєте впровадження відновлювальних методів ведення сільського господарства, таких як внесення органічних добрив, покращене поводження з пожнивними рештками, зменшення або повна відмова від обробітку ґрунту, включення бобових культур у сівозміну, покращення сівозміни, створення покривних культур, скорочення використання палива та мінімізація використання синтетичних засобів виробництва. Всі ці практики та методи можуть допомогти оптимізувати ваш вуглецевий баланс та збільшити потенціал поглинання вуглецю.

 

Для цього потрібно стати учасником міжнародної програми Global Credit Ukraine, яку в Україні очолює Віталій Скоцик — президент інституту геополітики та стратегічного менеджменту — IGSM – (м. Київ), кандидат сільськогосподарських наук, доктор економічних наук, вчений, бізнесмен, відомий український політик, який добре відомий широкому загалу, як голова Аграрної партії України в недалекому минулому.

 

Вказану програму ми впроваджуємо в Україні впродовж останнього року. Наразі вона завершується 15-го червня. Тож маю до усіх прохання: розгляньте, будь-ласка, невідкладно усі додатки у цьому листі, яку надають максимальну інформацію та уяву про програму  Global Credit Ukraine. Усю необхідну консультативну та методичну допомогу при заповнені документів вам нададуть наші колеги-спеціалісти в режимі онлайн.

 

І я абсолютно впевнений в тому, що той, хто зараз здійснить такий простий крок, матиме гарантований дохід, як за три попередні роки — 2022-2024 рр., так і наступні, як мінімум, 20 років, впродовж яких буде діяти ця програма. Це і є та сама реальна допомога аграріям, в найскрутніший час, який наразі переживає наша країна.

 

Шановні колеги! Усі питання щодо зазначеної теми (заповнення форм, консультації  тощо) ви можете поставити, зателефонувавши за номером телефону 067 509 20 80 (Vibеr) та       

050 353 40 47 – Левченко Володимир Васильович (м. Київ), головний консультант, та надсилати йому необхідні документи на електронну адресу  vlevchenko@agsolco.com. І він разом зі своїми колегами зробить все можливе й неможливе для вас аби ви встигли та не втратили цю унікальну можливість.

 

З повагою, головний редактор видання «Народна думка — Одещина» –

Озарінський Владислав Петрович. В разі потреби — телефонуйте й мені за номерами:

068 25 77 895 (месенджери), 066 505 73 60.

 

Залишити відповідь