19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно

 

Так, діють програми з профнавчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення, які не перебувають на обліку як безробітні, в тому числі працюючих.

Своїм унікальним правом на отримання ваучера скористалась Світлана Бойченко, яка звернулася по допомогу до Балтського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості.ЇЇ професійний шлях більш ніж тридцять шість років проходив загалом у закладах охорони здоров‘я Балтщини, але останнім часом медичні технології стрімко розвиваються. В свою чергу для їх ефективного виконання нові покладені завдання вимагають інших професійних знань у сфері медичної допомоги хворим. Тому і обрала для себе напрямок підвищення кваліфікації за ваучером «Медсестринство» молодший спеціаліст.

Згідно технології Світлана ознайомились з порядком та умовами видачі ваучера, обрала напрямок навчання, зв’язалися з декількома навчальними закладами для з’ясування умов навчання, подала заяву і, як результат, отримала ваучер. Швидко минув час цікавого навчання у Кам’янському фаховому медичному коледжі.

 І от нещодавно, начальник Балтського відділу Алла Бузовська, вручаючи посвідчення про підвищення кваліфікації, висловила сподівання на стрімкий кар’єрний розвиток та успіх героїні нашої розповіді, всіх переповнюють позитивні емоції, які важко приховати… «Скористайтесь своїм правом на навчання, підвищуйте свою конкурентоспроможність на ринку праці, зробіть крок на зустріч впевненості в майбутньому», каже тепер Світлана всім своїм знайомим та колегам. 

Залишити відповідь