20.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Від усієї душі вітаю Вас з прекрасним святом 8 Березня – зі святом весни, надії та любові!

1 min read

Дорогі жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою.
Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки! Наші віддані і надійні подруги, близькі і рідні люди! Сердечно вітаю вас із найпрекраснішим святом весни!

Ви берегині домашнього вогнища та роду людського, які передають з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. Жінки, які щодня роблять неймовірне та боряться за Перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!
Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть чоловіки, з якими будуть нестрашні будь-які незгоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
Єдності, згоди і благополуччя вашим родинам!

З повагою, Піщанський сільський голова                                             Олексій ПАНТІЛЄЄВ

Залишити відповідь