20.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба  пам’ятати про безпеку

Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку – відпочинок на воді. Однак перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба  пам’ятати про безпеку, адже тільки з початку червня 2021 року на водоймах України вже загинуло 23 людини, з них 2 дітей.

Так, з метою запобігання трагічним наслідкам з дітьми під час відпочинку та купання службою у справах дітей Піщанської сільської ради, фахівцем з соціальної роботи КП « Центр надання соціальних послуг» проводиться профілактично – роз’яснювальна робота з дітьми, які відпочивають біля водойм територіальної громади щодо дотримання правил безпечної поведінки.  На жаль, у ході проведення рейду виявлено, що усі діти, які на той час відпочивали на місцевому пляжі,  перебували  без супроводу дорослих, а таке зневажливе  та легковажне  ставлення до життя та здоров’я власних дітей, може стати причиною трагічних та непоправних наслідків.

Аналогічна профілактична робота по попередженню нещасних випадків під час літніх канікул проводиться з батьками та дітьми під час відвідування родин. Адже біду краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

Тож закликаємо усіх батьків, осіб, відповідальних за виховання дітей бути пильними, не залишати поза увагою своїх дітей та належним чином дбати про їх життя та здоров’я!

Залишити відповідь