19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

БЕЗПЕЧНА ПОВЕДІНКА ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ – ЗАПОРУКА ГАРНОГО ВІДПОЧИНКУ НЕПОВНОЛІТНІХ

1 min read

Літо – пора канікул, пора  відпочинку, пора подорожей, розваг та незабутніх вражень. Це найсприятливіший період для зміцнення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Але на жаль, статистика свідчить, що саме під час літніх канікул із дітьми найчастіше трапляються нещасні випадки та неприємні ситуації.

Так, службою у справах дітей Піщанської сільської ради спільно з фахівцем з соціальної роботи КП « Центр надання соціальних послуг» Піщанської сільської ради   розпочато  літню профілактичну кампанію, спрямовану на попередження нещасних випадків, надзвичайних ситуацій, запобігання дитячої бездоглядності, правопорушень серед дітей тощо. З батьками та дітьми проводяться бесіди щодо безпечної поведінки у побуті та під час відпочинку, про  недопущення залишення  дітей без нагляду  на воді i поблизу водойм, a також в інших травмонебезпечних   місцях, що  представляють загpозу життю i здоров’ю дітей, про обережне спілкування з незнайомими людьми, у т.ч і через мережу Internet, про безпеку руху тощо.

Життя та здоров’я дітей  залежить від   постійного контролю дорослих,  любові та  турботи! Бережіть своїх дітей, не залишайте  їх без нагляду і  нехай літній відпочинок буде радісним, приємним, а головне – безпечним!

Залишити відповідь