19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Привітання зі святом весни – 8 Березня

Дорогі, любі жінки!

У цей чудовий день щиро вітаю вас зі святом весни – 8 Березня.

       Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. Виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду, оберігаєте домашнє вогнище від негод і бід.

Жінки нашої громади, як і всієї України, соціально активні, у щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею.

Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро,знання та любов.Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі жодну професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.

Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями,  завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою, щоб кожен Ваш день був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки, а довкола Вас панували любов і гармонія. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Зі святом, шановні, прекрасні та неповторні жінки!

З повагою,

Піщанський сільський голова                                                                        Олексій ПАНТІЛЄЄВ

 

Залишити відповідь