20.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

ВІТАЄМО

1 min read

Сьогодні заступник голови Піщанської сільської ради з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Володимир Гербенський спільно зі старостою села Гербине Галиною Дідурик та депутатом сільської ради Валентиною Безкишкою привітали з поважним життєвим ювілеєм – 94-річчам жительку села Ткачук Фрасину Кирилівну.

Це надзвичайно привітна, доброзичлива, жвава жінка, яка запалює всіх, хто поряд, своїм вогником позитиву, добра та радості.

Життя Фрасини Кирилівни було насичене подіями. Вона зростала в часи, коли Україною лютував голодомор, пережила важкі воєнні і післявоєнні роки, часи становлення миру і розбудови країни з руїн. Все життя важко працювала, підтримувала домашнє господарство. Та жінка ніколи не втрачала оптимізму. За що її люблять і поважають люди.

Піщанська сільська територіальна громада приєднується до привітань та від чистого серця бажає Вам міцного здоров’я, бадьорого настрою,  всіх земних благ, благословення та Божої благодаті, миру і спокою, любові та поваги близьких. Щиро схиляємося перед вашою мудрістю. Нехай Ваш подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а зозуля накує довгих років життя, сповненого гарними подіями та добрими новинами, а всі труднощі залишаться позаду в історії, яку Ви змогли гідно прожити.

З Днем народження!

 

 

Залишити відповідь