19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Нарада зі старостами та керівниками структурних підрозділів

Сьогодні , 22 лютого 2021 року відбулася планова апаратна нарада за участю начальників відділів та структурних підрозділів Піщанської сільської ради, старостів старостинських округів та дільничого інспектора територіальної громади Володимира Халаїма.

На початку наради інспектор відзвітував про стан правопорушень в громаді, які траплялися напротязі минулого тижня, далі було обговорено низку питань стосовно усіх сфер діяльності громади. В першу чергу були розглянуті питання бюджету та інвентаризації майна, обговорено питання ліквідації Центру надання адміністративних послуг Балтської районної державної адміністрації та обговорено план відкриття Центру надання адміністративних послуг Піщанської сільської громади. Не оминули і соціальні питання, головний спеціаліст відділу у справах дітей Думік Світлана зазначила, що складено соціальну картку громади, де щоквартально буде оновлюватися інформація та порушила тему того, що у соц. мережах активізувалися небезпечні, так званиі, групи смерті і було прийняте рішення про проведення соціальними інспекторами бесід з підлітками у школах Піщанської громади.

Заступник сільського голови Володимир Гербенський відзначив, що на чергову сесію буде винесено питання прийняття програми боротьби з амброзією, де будуть передбачені кошти на необхідні заходи обробки. Начальник відділу земельних питань Шатайло Олександр розкрив питання екології та сміттєзвалищ у Піщанському окрузі.

Наприкінці засідання Олексій Пантілєєв оголосив список необхідних речей для роботи та видав завдання кожному підрозділу старостинського округу.

Після наради сільський голова Олексій Пантілєєв, разом з заступником Володимиром Гербенським на начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Піщанської сільської ради Наталією Цегельною відвідали дошкільний підрозділ «Піщанський заклад загальної середної освіти – заклад дошкільної освіти» Піщанської сільської ради, щоб проконтролювати дотримання вимог санітарного сегменту, а також температурного режиму, гігієни та блок харчування, де перевірено усі маркування та збрерігання продуктів харчування.

Слід відмітити, що для дошкільного закладу придбали нову пральну машину, електричну жарочну шафу та іграшки .

Залишити відповідь