20.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Нарада зі старостами та керівниками структурних підрозділів

1 min read

Традиційно, на початку робочого тижня в приміщенні Піщанської сільської ради  під керівництвом сільського голови Олексія Пантілєєва відбулася  апаратна нарада за участю заступника сільського голови,  старост старостинських округів, секретаря сільської ради, начальників відділів та керівників структурних підрозділів, на яку був запрошений дільничий інспектор територіальної громади Володимир Халаїм.

Розпочалась апаратна нарада з інформації Володимира про стан правопорушень в громаді за останній період поточного року, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Піщанської сільської ради Наталія Цегельна запропонувала посилити профілактичну роботу у закладах загальної середньої освіти Піщанської сільської ради з попередження вчинення дітьми адміністративних та кримінальних правопорушень.

Одним із важливих питань апаратної наради  було дотримання стану пожежної безпеки в стаціонарному відділенні Комунального Підприємства «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» Піщанської сільської ради, також розглядались ряд питань щодо соціального захисту населення, які будуть виноситись на розгляд  виконавчого комітету сільської ради та багато інших життєво важливих питань громади.

Завершуючи апаратну нараду, Олексій Пантілєєв надав ряд доручень  керівникам структурних підрозділів за різними напрямками роботи.

Детальніше ознайомитися з іншими новинами можна на офіційному сайті Піщанської сільської ради https://pishchna.odessa.gov.ua

Залишити відповідь