19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

НЕГОДА НЕ СТРАШНА, КОЛИ ПОРУЧ – НАДІЙНЕ ПЛЕЧЕ

НА ФОНІ  ще несформованої у громаді комунальної служби дуже важливою є підтримка місцевого бізнесу, який не тільки сплачує податки, а  й допомагає, зокрема, справлятися з негодою.

Завдяки допомозі фермерів та працівників сільськогосподарських підприємств Дмитру  Готці, Артему  Покотилу, Віктору  Сороці,  Михайлу  та Сергію Шатайлам,  Валерію  та Павлу Мулям, Віталію Кравц,  Ярославу Богданову ,  Олегу Семенюку  та іншим  у Пужайковому протягом двох діб було розчищено замети на вулицях.

Не чекаючи,  поки звернемось по допомогу, щодня виводив свою техніку на розчищення вулиць депутат сільської ради Сергій  Ткачук. У Піщаній налічується 46 кілометрів вулиць, тому зі стихією довелося боротися протягом трьох діб. Вдячний за допомогу у розчищенні вулиць села від заметів й іншим піщанцям – представникам сільськогосподарського бізнесу, серед них – Василю Гайдученку, Василю Никифоренку , Сергію  Груценку , Віктору Халусу .

Не залишились байдужими, рятували від заметів й інші місцеві сільгоспвиробники. У Ракуловому допомагали розчищати вулиці від снігу Олег Гапоненко, у Шляховому  – Олександр Сіряченко, в Криничках – Леонід Семенюк. Завдяки допомозі фермерів Олега Дончука, Віктора Сеняка та активній роботі трактористів Миколи Кубая і Сергія Бурлаки протягом двох днів було розчищено вулиці в Гербіному.

Від імені мешканців територіальної громади висловлюю вдячність всім, хто долучився до цієї  важливої справи, допоміг у короткі строки розчистити сільські вулиці від заметів.

Піщанський сільський голова Олексій ПАНТІЛЄЄВ.

Залишити відповідь