19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Щиро вітаю Вас зі святом – Днем місцевого самоврядування!

Дійсно, це свято людей, яких обирає суспільство: людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

День місцевого самоврядування, як професійне свято, засвідчує ту високу роль, яку виконують органи публічної влади в житті окремої громади, району, області, всієї держави. Це свято – знак шани і поваги до людей, котрі представляють і відстоюють інтереси своїх виборців у радах різних рівнів. Знак поваги до посадових осіб місцевого самоврядування, які забезпечують своєю працею здійснення радами своїх повноважень. Саме органи місцевого самоврядування забезпечують участь людей у розв’язанні життєво важливих проблем, налагоджують зв’язки між громадянами, створюють умови для реалізації суспільних інтересів.

Сьогодні депутати усіх рівнів, сільські, селищні, міські голови, старости знаходяться на передовій реалізації та втілення в життя реформи децентралізації та розвитку територіальних громад. Бо саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе повноправними господарями на своїй території, у своїй державі.

Мої особливі і найщиріші вітання ветеранам місцевого самоврядування, працівникам виконавчих органів рад та депутатам усіх рівнів.

Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров’я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні!
Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

З повагою, Піщанський сільський голова Олексій ПАНТІЛЄЄВ.

Залишити відповідь