19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Щиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!
Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний час стати опорою для своєї країни, рідних і близьких. Свято кожного, хто стоїть на захисті нашої країни, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу. Ваша служба – це не тільки професія, для більшості з Вас – це справа всього життя. Незважаючи на труднощі, які випали на долю молодої незалежної української держави та потребу у захисті своїх кордонів, українським військовим вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, але й стати однією з найсучасніших і боєздатних армій.
Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу на сході країни, за відданість українському народові, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність нашої неньки України!

Сила і міць Української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання з професійним святом і побажання славним воїнам швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в щасливе майбуття , успіхів на ниві служіння українському народу!

Зі святом!

З повагою, Піщанський сільський голова Олексій ПАНТІЛЄЄВ.

Залишити відповідь