19.09.2024

Піщанська СТГ

Подільський район, Одеська область

1 min read

17 лютого  2021 року у  Піщанській сільській раді відбулася зустріч сільського голови Олексія Пантілєєва, заступника сільського голови Володимира Гербенського та депутата сільської ради Віталія Голуба з журналістом ТРК «Балінформкомпанія» Лідією Міщук. У ході зустрічі обговорювалися важливі питання стосовно розвитку Піщанської громади , а саме: аудиту земель комунальної та приватної власності по землевласникам та землекористувачам, розвиток надходжень до бюджету сільської ради, інвестування у школи та дитячі садки, відновлення водопровідної системи у селі Кринички Шляхівського старостинського округу та питання розвитку екотуризму у цій місцевості.

Після обговорювання нагальних питань керівництво Піщанської сільської ради разом з телебаченням завітало до комунального закладу «Піщанської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини», де заступник сільського голови Володимир Гербенський відзначив сумлінну працю місцевих служб першої ланки медико-санітарної допомоги, «швидкої допомоги», а також дільничого інспектора відділення поліції №1 та пожежників.

Було зроблено акцент на допомогу людям похилого віку, внаслідок чого здійснили візит і до комунального підприємства «Центр надання соціальних послуг» Піщанської сільської ради  та переконалися у тому, що є комфортні умови проживання, смачне харчування та організація дозвілля для літніх людей.

На завершення, так як було обговорено питання екотуризму, відвідали пам’ятки села та мальовничі куточки на які багата місцева природа.

Залишити відповідь